Snelzoeken:
Zoeken op trefwoord:
Zoeken op rubriek:
Zoeken op regio:

Workshops Interieur Styling

In samenwerking met Q-Styling.com worden een aantal Workshops aangeboden.

Workshops Interieur Styling
Ben je toe aan een nieuw Interieur of Styling? Volg één van de Workshops, zodat je straks zelf aan de slag kan met jouw eigen gemaakte Interieur plan!
Gezellig (met een paar vrienden) een paar uurtjes plakken, knippen en knutselen onder het genot van koffie, thee en lekkernijen! Knippen, plakken en knutselen

Op veler verzoek bieden we nu ook Workshops @Home.

Inspiratie op doen? Bekijk onze portfolio!

Q-styling.com workshop1. De Basis Workshop @Home
Onder begeleiding van een Q-Styling Stylist maak iedereen zijn eigen persoonlijke Inspiratie plan. Een ieder verzamelt afbeeldingen, materialen en kleurstalen die aanspreken, waarvan jullie zelf een persoonlijke collage maken. Tijdens deze workshop vertellen we wat over Kleur in het Interieur en Verlichting. Daarna kijken we naar de ruimtes die jullie willen stylen en bepalen we de kleuren. Vervolgens kan een ieder er thuis direct mee aan de slag. 

q-styling.com workshops

Hoe werkt het? 

Tijdens deze workshop maakt een ieder, onder begeleiding van een professionele stylist, zelf zijn/haar Inspiratieplan en Sfeercollage.   
Hiervoor kunnen jullie tijdschriften, afbeeldingen, materialen en kleurstalen meenemen waardoor jullie geïnspireerd zijn, maar dit is niet noodzakelijk. Een paar foto`s (op je mobiele telefoon) van jullie interieur zijn wel erg handig!


q-styling.com cupcakesTarieven en tijden

De workshop duurt gemiddeld 2,5 uur en is inclusief benodigde materialen. 

Aan het eind van de workshop neemt een ieder zijn of haar zelfgemaakte inspiratie collage mee, waarmee men thuis direct aan de slag kan.

Heb je nog vragen omtrent de inrichting van de woning, neem dan jouw plattegronden mee zodat we je van enkele tips kunnen voorzien!


Workshop suggesties

Leuk om deze Workshop te organiseren voor: een gezellige ochtend, middag of avond met vrienden, familie en/of collega's, een vrijgezellenfeest, verjaardag of ander evenement. Natuurlijk ook leuk voor bedrijven!!!

Je kan ook een Workshop volgen bij een van onze stylisten @Home

Klik hier voor meer informatie en Data


Geef een Workshop kado! q-styling.com kadobon
Verwen een van je vrienden, familielid of een collega met een Workshop Kado bon! Stuur een mailtje naar info@livingdesign.nl en wij zorgen dat je een met een Stijlvol kado voor de dag kunt komen! 

 

 


 

Home|Alg. VW Zakelijk|Alg. vw consumenten|Copyright, Merken en Disclamer|Privacy beleid|Vrijwaring