Snelzoeken:
Zoeken op trefwoord:
Zoeken op rubriek:
Zoeken op regio:

WOONBlogs van WOONSpots | Living Design


We shoppen de leukste adresjes en hieronder zie je enkele favorieten!  

Grando EpeGrando Keukens - Epe
Hoofdstraat 118
8162 AN Epe
T 0578-620884
epe@grando.nl
W www.grando.nl

 

Grando Epe

In onze showroom vind u verschillende stijlen keukens, van klassiek tot modern. Om uw droomkeuken te realiseren kunnen wij op verzoek aan huis komen om de situatie te bekijken. U kunt rekenen op deskundig advies en vrijblijvend een offerte aanvragen. Bezoek ons tijdens onze openingstijden of maak een afspraak voor ’s avonds of op maandag. U bent altijd van harte welkom en de koffie staat klaar!

Kortom, kom eens vrijblijvend langs en laat u inspireren!

Henk & Dirkje van Schoonhoven


 

van manen en visser
Van Manen & Visser Openhaarden

Lorentzstraat 8a
3846 AW Harderwijk
Tel. 0341-418807
info@vanmanenvisser.nl
www.vanmanenvisser.nl

ELKE HAARD WAS OOIT EEN IDEE

De mooiste haard begint met een idee. Een schets. Of eigen­lijk nog eerder: met een persoonlijke kennismaking. Wie bent u en wat is uw interieurstijl? Hoe leeft u, hoe gaat u de haard gebruiken en welke mogelijkheden biedt uw huis? Als we het daarover hebben in onze showroom of bij u thuis, ontstaan de mooiste ideeën. Deze ideeën worden een schets, schet­sen worden een tekening en tekeningen worden een haard of soms een compleet interieur. Ontworpen en op maat gemaakt door Van Manen & Visser. Wat is er sfeervoller dan zo’n haard? Laten we daarom beginnen bij het begin: een inspirerende kennismaking bij de haarden en kachels in onze showroom…

Samen met Van Manen & Visser gaat u een sfeervol interi­eur creëren. Een interieur met in het middelpunt het speelse vlammenspel van de haard. Omgeven door een klassieke schouw met een monumentale uitstraling. Of zichtbaar in een strakke haard, als een venster in de wand. Voor welke kachel of haard u ook kiest en van welke stijl u ook houdt, het draait om sfeer en beleving. Alle ingrediënten vindt u bij Van Manen & Visser: haarden, kachels, schouwen en parketvloeren.

Wij geven u graag en vakkundig advies over de mogelijk­heden. Wat zijn de mogelijkheden van rookgasafvoer in uw woning? Wat zijn de voor- en nadelen van een open haard? Welke kachel biedt het beste stookrendement? Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van houten vloeren? Welk type vloer past het beste bij u en uw interieur? Dankzij een goed advies kunt u een goede keuze maken en geniet u járenlang van uw kachel, haard, schouw en/of vloer. Een meerwaarde voor uw woning.

 Een vloer, een haard of een kachel, een schouw: ze komen pas tot hun recht als ze vakkundig gemonteerd zijn. Dat is een kwestie maatwerk. Bij Van Manen & Visser gaan we daarin heel ver. We plaatsen de haard of kachel en leggen een veilig rookkanaal aan. Vakkundige parket­leggers brengen de houten vloer aan en werken deze af met olie of wax. We hebben hiervoor een team vaste medewerkers die weten wat er van hen verwacht wordt.

Vaak komt van het een het ander. U wilt een kast naast de schouw, een plateau bij de haard, spotjes in het plafond, een wand verplaatsen… Kortom: timmerwerk, stuukwerk en installatiewerk. Wij verzorgen zo’n kleine verbouwing compleet. We werken daarvoor samen met partijen die zich de afgelopen jaren bewezen hebben. Net als wij heb­ben zij maar één doel: zorgen dat u straks dagelijks geniet van maximaal woonplezier!


 

OpmerkelijkOpmerkelijk Interieurbouw Zeewolde – Maatwerk is niet duur, wel duurzaam!

Grootzeil 16
3891 KH Zeewolde
Tel. 06-57576518
info@opmerkelijkinterieurbouw.nl
www.opmerkelijkinterieurbouw.nl

Opmerkelijk Interieurbouw verzorgt zowel interieur voor uw woning als voor uw kantoor, winkel, vergaderruimte of uw stand op de beursvloer. Ook voor uw verbouwingen en/of renovaties kunt u bij Opmerkelijk Interieurbouw terecht. Doordat Opmerkelijk Interieurbouw beschikt over een eigen meubelmakerij en meubelspuiterij zijn zij breed inzetbaar. Geen idee of ontwerp is hun te gek!

Zij beschikken over een breed assortiment aan materialen en afwerkingen. En kunnen met hulp van hun brede assortiment en hun vakmanschap de uitstraling geven die u wenst.

Opmerkelijk Interieurbouw is een creatieve partner die zowel meedenkt, verstand heeft van maatwerk, verbouwingen en renovaties. U ontlast van het regelen van een project en daarbij hoge kwaliteit levert.

U kunt bij Opmerkelijk Interieurbouw terecht voor uw keuken, badkamer, maatwerk meubilair, verbouwingen en renovaties. Breng een bezoekje aan hun showroom in Zeewolde om kennis te maken met dit veelzijdige bedrijf. 


 

WOON Suxes - Onze meubelen, uw woonsuxes!

Woon suxesWOON Suxes
Winkelcentrum De Gordiaan
Waagpassage 140 (boven de JUMBO)
8232 DW te Lelystad 

Woonsuxes is tegenwoordig totaalwoninginrichter, tot en met een schilderij aan de muur om het complete plaatje af te maken. Ook wordt desgewenst een vakkundig interieuradvies verzorgd, zo compleet als de klant het wilt. Onlangs heeft het team van Woonsuxes diverse toonaangevende woonvakbeurzen bezocht, om zich te laten inspireren op het gebied van de nieuwste en komende woontrends. Er is dan ook een fraaie nieuwe collectie ingekocht. Tipje van de sluier: aardetinten, grote eettafels en vrije lage banken voor veel zicht in de leefruimte. Leef je uit… welkom bij Woonsuxes! Succesformule Het loont de moeite om er even te gaan kijken. Woonsuxes heeft namelijk onder meer het assortiment relaxfauteuils aanzienlijk uitgebreid met de allernieuwste modellen. Een succesformule zo blijkt, want de vraag naar relaxfauteuils blijft groeien. Ze zijn er voor elke denkbare lichaamsbouw en derhalve in de maten small, medium, large en extra large. Zowel elektrisch als niet-elektrisch en voor mensen die wat moeizamer bewegen, heeft Woonsuxes zogenoemde sta-op-fauteuils. Voor wie echt heel nieuwsgierig is naar het hoe en wat van relaxfauteuils, is het mogelijk om een vrijblijvende rondleiding door de fabriek te krijgen.

 


 

WOONBeurs Amsterdam Rai

woonbeurs

De Woonbeurs in Amsterdam was anders dan anders. Veel regionale bedrijven in plaats van de grote concerns die er normaal gesproken staan. Heerlijk om inspiratie op te doen en de berichten waren positief. Het blijkt dat consumenten tegenwoordig meer gaan verhuizen in hun eigen woning. Verbouwen is het sleutelwoord. Op zoek naar die nieuwe badkamer of keuken. De kinderkamer opknappen of de tuin een grote onderhoudsbeurt geven... Wij weten er ook wel raad mee!

Heb je de woonbeurs gemist? Kijk naar onze inspirerende kiekjes en ga eens lekker shoppen bij de bedrijven op onze site. >>>
Shoppen achter internet is het gewoon net niet. Wonen moet je ervaren en beleven.   
Ga er op uit, doe inspiratie op en laat je adviseren. Geniet er van!
De redactie van Living Design | WOONSpots


 

slaapkamer

Inrichting van de slaapkamer

De slaapkamer is een belangrijke plek. Hier ontspan je, laat je de stress van de dag even buiten de deur en breng je minimaal 8 uur per dag door. Het is dus belangrijk dat de slaapkamer comfortabel en rustgevend is. Hieronder hebben we een paar tips.

Inrichting

Wanneer je begint met de inrichting kies je eerst een goede plek voor je bed. Dit is het meest essentiële meubelstuk in slaapkamer. Overige meubels en decoratie elementen plaats je hieromheen. Let op dat je de slaapkamer niet te vol zet. Lege plekken geven ruimte en rust. Zorg dat je genoeg opbergruimte hebt en ruim dingen die je tijdelijk gebruikt zoals een strijkijzer en strijkplank of fitness apparatuur direct op. Een volle slaapkamer heeft een negatief effect op je nachtrust.

Kleur

Kleur gebruik is heel belangrijk in de slaapkamer. In de winter heb je wellicht meer behoefte aan frisse kleuren terwijl je in de winter juist warme kleuren aangenaam zijn. Het is verstandig om je basis kleuren neutraal te houden en met doormiddel van accessoires met kleur te variëren. De kleur van het dekbedovertrek heeft door de grote oppervlakte bijvoorbeeld een impact op de sfeer van de kamer. Wanneer je dit laat overeenkomen met de kleuren andere woonaccessoires zoals kaarsen, vazen, schilderijen of foto’s creëer je rust en kalmte.

Verlichting

De andere grote sfeer bepaler is verlichting. Omdat je soms heldere verlichting nodig hebt om bijvoorbeeld kleding uit te zoeken en soms gedimde verlichting wilt om te ontspannen heb je in de slaapkamer algemene verlichting en gerichte accentverlichting nodig. Een paar mooie design lampen geven je de woonkamer gelijk een luxueuze uitstraling.

.Slaapkamer

WOONBlog door Anke Vosterman van Fonq.nl, het eigentijdse webwarenhuis met onder andere strijkijzersdekbedovertrekken en andere woonaccessoires.


 

Een goed en fijn leven begint bij jezelf. Als je gelukkig bent, de juiste keuzes hebt gemaakt voor jezelf en een goede baan hebt begint dit, in eerste instantie, allemaal bij jezelf. Als je juist dingen wil veranderen waar je minder tevreden over bent, dan begin je ook bij jezelf. En belangrijk hierbij is een fijne woonomgeving waar je jezelf lekker terug kunt trekken om te genieten, na te denken en rust te gunnen. Een fijne woonomgeving is belangrijk. Voor rust, een fijne plek om op te groeien, je te ontwikkelen en vooral om heel veel mooie momenten te beleven. Dit gebeurd natuurlijk alleen als de woonomgeving je aanstaat. En dit creëer jij zelf, met jouw smaak geuit in de inrichting. Het advies dat vaak wordt gegeven, en waar ik volledig achter sta, is het creëren van rust in een woning. Bedenk vooraf goed wat je wenst in verschillende ruimtes. Want het kan goed dat je je slaapkamer niet in dezelfde kleur wil als je woonkamer en je keuken. Ga je voor strak, speels, modern, romantisch of lieflijk? Bedenk dit goed vooraf en ga daarna op zoek naar de juiste kleuren. Spreek 1 basiskleur af die je op bepaalde vlakken terug laat komen. Zo houd je de rust goed in huis. Er kunnen altijd nog fel gekleurde woonaccessoires aan toegevoegd worden. Kleur bepaalt veel voor je gemoedstoestand. Men zegt dat elke kleur een betekenis of achterliggende gedachte heeft. Let hier dus op bij het gebruik in je huis. Je kan dit navragen bij een specialist die hier meer informatie over kan geven. Het is namelijk belangrijk je fijn te voelen bij je inrichting maar ook zeker bij je kleurdecor. Daarnaast is het belangrijk ook een lekker plekje te creëren in de tuin. Een goede tuinset waar je je lekker met je iPad of boek in terug kunt trekken bijvoorbeeld. Belangrijk bij je tuinmeubelen is ook dat je een basiskleur kiest. Daarbij kun je de kleuren van je kussens van de tuinmeubels combineren met de kleur planten die je koopt. Dit staat erg leuk! Je weet natuurlijk het beste wat bij je past en wat goed voelt als je dit uitprobeert. Ga gewoon eens wat dingen uitproberen en vraag persoonlijk advies! Hier heb je erg veel aan. 

WOONBlog door Kim Vos


 

 

WOONSpots op bezoek bij Monique des Bouvrie...

Doe inspiratie op in het Arsenaal te Naarden


 

Stylistendag HTC Nieuwegein 

Hier zijn weinig woorden voor nodig... geniet van alle inspiratie!

 

 

 

 

 

Home|Alg. VW Zakelijk|Alg. vw consumenten|Copyright, Merken en Disclamer|Privacy beleid|Vrijwaring