Snelzoeken:
Zoeken op trefwoord:
Zoeken op rubriek:
Zoeken op regio:

Trappen

 Trappen
Wentel trap woning

Zonder trap komen we geen stapje hoger ...  
De Trap, een onmisbaar item!
Als je met een bestaande woning te maken hebt dan denk je er niet over na, maar hij is oh zo handig ... de Trap!

Trap met sier hek werk

Materialen

Er zijn diverse soorten trappen verkrijgbaar en ook in allerlei materialen, zoals steen, hout, metaal, glas, staal, RVS en natuursteen.
Trappen kunnen een sta in de weg zijn, maar als u het goed aanpakt kunnen ze ook het visitekaartje van uw woning worden.Trap langs wand

 

 

 

SpiltrapSpiltrap
Spiltrappen worden gemerkt door de spil, een pilaar van hout of staal, waar de traptreden zich als het ware omheen draaien. Het voordeel van een spiltrap is dat deze weinig vloeroppervlak in beslag neemt.

Wentel trap witWenteltrap
De Wentel trap, ook wel Engelse trap genoemd, neemt vrij veel ruimte in beslag en komt in ruime ruimtes het best tot zijn recht. Kenmerkend is de spiraalvorm.
Zwevendetrap
De zwevende trap lijkt letterlijk te zweven, het is vaak een opvallen exemplaar, maar niet hinderlijk aanwezig. Een zwevende trap geeft een ruimtelijk effect.
Bordes trap

Bordestrap en Loopbrug
Deze trappen vormen vaak een combinatie met één of meerdere trappen. Vaak is de overweging van een bordes trap of loop brug een praktische en esthetische overweging.

De Traploper
Heb je een woning in de jaren 30 stijl dan is de traploper wellicht iets voor jou. Deze is weer terug van weggeweest. De traploper geeft een sfeervol effect. Je kunt de loper krijgen in verschillende materialen zoals wol en synthetische stoffen, desgewenst afgewerkt met band en traproeden.

Buiten trapInformeer bij de bedrijven die gespecialiseerd zijn in het renoveren van trappen.

In no time heb je weer een pronkstuk staan.

 © Living Design

Home|Alg. VW Zakelijk|Alg. vw consumenten|Copyright, Merken en Disclamer|Privacy beleid|Vrijwaring