Snelzoeken:
Zoeken op trefwoord:
Zoeken op rubriek:
Zoeken op regio:

Kinderkamers

 Kinderkamers

Van baby kamer naar Tiener kamer  Kinder kamers


Van Baby, naar Peuter en van Kleuter naar Tiener

Kleintjes worden groot

Kleintjes worden groot!
Bij het inrichten van kinderkamers is het goed om rekening te houden met de ontwikkeling van het kind. 

Kinderen, van baby tot tiener, verdienen een plekje waar ze zich thuis voelen. Ze moeten er kunnen slapen, spelen, leren en werken. Goede meubels, de juiste kleuren, alles afgestemd op de leeftijd van het kind.  

 Creatief!
verf handjesTekenen en knutselen
Veel kinderen zijn gek op tekenen en willen nogal eens creatief te werk gaan op je pas gestuukte wanden. Wellicht is een wand met schoolbordverf een goed alternatief. Vinyl op de wanden zorg voor bescherming en is makkelijk schoon te houden.Teken en knutselen met kinderen
 

Veiligheid en Hygiënekinderen
Kinderen zijn uw dierbaarste bezit en daarom staan veiligheid en hygiëne voorop. Baby en peuters worden verzorgd, kruipen, spelen en slapen. Veiligheid en hygiëne staan voorop. Geen losse onderdelen voor grijpgrage handjes. Bescherming voor ramen, kasten, deuren, trappen en stopcontacten. Een lekkere "warme" vloer die makkelijk schoon te maken is, bijvoorbeeld kurk of marmoleum.

 

Radiator knopTemperatuur regelbaar
Omdat kinderen veel tijd op hun kamer doorbrengen is het ook prettig om de warmte te kunnen regelen. Hiervoor kunt u een thermostaatknop plaatsen op de radiator.

 
Perscentrum wonenVerlichting bij activiteiten
Accent- en sfeerverlichting verdienen ook aandacht.
Goede verlichting is noodzakelijk, zeker als kinderen willen lezen, knutselen of als ze wat ouder zijn en aan de studie gaan.

Plaats accentverlichting bij de werkplek, het bed en in de zithoek. In babykamers is accentverlichting ook welkom als leeslamp voor moeders of vaders natuurlijk.
Lees hier meer over verlichting!
 
Kamer naar leeftijd
Kinder kamer naar leeftijdNaarmate kinderen ouder worden, verandert ook de behoefte, pas de kamer daarop aan.

Laat je kinderen ook genieten van datgene waar de leeftijd om vraagt. Heel vervelend als je wat ouder bent en vriendjes en vriendinnetjes komen spelen en je hebt nog pinokkio behang op je wanden.

Wellicht is behang niet de beste keuze voor een kinderkamer, kleintjes kunnen er lekker aan pulleken en het is best een klus om het te vervangen.

Een lik verf op een gestuukte muur doet wonderen en is makkelijk te veranderen. Van babyblauw naar legergroen in een handomdraai. En van princesserose naar stoere pink is zo gepiept.Slaapkamer 10 age

 © Living Design

Home|Alg. VW Zakelijk|Alg. vw consumenten|Copyright, Merken en Disclamer|Privacy beleid|Vrijwaring