Snelzoeken:
Zoeken op trefwoord:
Zoeken op rubriek:
Zoeken op regio:

Interieur Styling

Interieur Styling
 Interieur en Styling Paars Interieur en Styling paars wit
Interieur styling
Zoveel mensen, zoveel wensen!
Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen smaak, wensen en budget.
Mood board Passionata

Wensen, Behoeften en Mogelijkheden

Een interieurstylist probeert de wensen, behoeften en mogelijkheden van de klant te vertalen naar het gewenste resultaat.

Aan de hand van moodboards/ Inspiratie collages wordt duidelijk welke stijl en sfeer past bij de klant. Na aanleiding hiervan kan ook een goed kleuradvies worden gegeven.
Functionaliteit
Als de stijl en sfeer helder zijn, dient naast het decoratieve aspect ook rekening te worden gehouden met de functionaliteit van de ruimte. Ook indeling speelt een belangrijke rol. Wie zijn de bewoners, hoe groot is de gezinsamenstelling, wat zijn de wensen en waar dient rekening mee worden gehouden?
Interieur Styling afstemmen op je meubels

Interieur Styling Q-Styling.com

Het is niet zo makkelijk als het lijkt, om de indeling van meubels, de kleuren en accessoires op elkaar af te stemmen, zodat het helemaal voldoet aan jouw wensen en smaak.
Helemaal wordt het lastig als je rekening dient te houden met de spullen die je al hebt! 
Een InterieurStylist kan je hier mee helpen!

 

Jouw wensen in een Inspiratieplan!
Een stylist komt bij jou thuis en samen maak je een persoonlijk Kleur- & Interieurplan. Welke kleur geef je de muren? Waar zet je jouw meubels? Wat voor een verlichting werkt het mooist?

Badkamer Plan
Het maken van een 
Inspiratieplan.
De stylist neemt met je de ruimte door waarvoor je advies wilt. Vervolgens wordt er een inspiratieplan gemaakt, d.m.v. plaatjes, foto`s, kleuren en materialen. Daarna wordt gekeken naar de eigenschappen van de ruimte en worden kleuren bepaald. Tot slot kun je n.a.v. jouw plattegrond een indelingsschets voor de meubel opstelling en verlichting maken.

 

Plattegrond van de woning
Plattegrond.
Het is heel praktisch als je een plattegrond hebt van de ruimte die gestyled dient te worden, zodat er niet onnodig tijd hoeft worden besteed aan het opmeten van de ruimte.

 
Magazines
Inspiratie
Heb je al inspiratie opgedaan in tijdschriften, internet of waar dan ook, bewaar dat, dan kan het meegenomen worden in jouw persoonlijke plan!
Interieur Styling Workshops

Liever een workshop volgen? Dat kan natuurlijk ook >>>

© Living Design 

Home|Alg. VW Zakelijk|Alg. vw consumenten|Copyright, Merken en Disclamer|Privacy beleid|Vrijwaring