Snelzoeken:
Zoeken op trefwoord:
Zoeken op rubriek:
Zoeken op regio:

Waardebepaling van uw Woning

Gratis Waardebepaling van uw Woning !
Vraagprijs van de woningWaardebepaling van de woning
Weet wat uw huis waard is!

Woningen onder druk
De laatste tijd staan de huizenprijzen behoorlijk onder druk. Als je verhuisplannen hebt is het wel prettig om van tevoren te weten wat jouw huis waard is. Alles heeft te maken met de marktontwikkelingen, vraag en aanbod.

Gratis waardebepaling van uw woning
Bij de makelaar kan je vragen om een waardebepaling. In de meeste gevallen is deze gratis en verplicht je tot niets. Een waardebepaling neemt ca. 30 tot 60 minuten in beslag. Het is wel praktisch dat je zelf aanwezig bent zodat je wat vragen van de makelaar kunt beantwoorden. Een goede makelaar zal je ook voorzien van advies en anders kunt je er altijd naar vragen.

Een woning die tot in de puntjes is afgewerkt zal eerder potentiele kopers trekken dan een woning die half af is. Let hierbij ook op de kleine details. In de meeste woningen willen de plinten nog wel eens ontbreken, om maar eens een voorbeeld te noemen. Als bewoner zie je dit vaak niet meer, maar een potentiële koper heeft oog voor dit soort details.
Verkoop Styling Verkoop Stylist

Schakel ook eens een verkoopstylist in!

Zij kijken door de bril van potentiële kopers en helpen je met advies om de woning verkoop klaar te maken, met als doel om de woning zo snel mogelijk en tegen de hoogst mogelijke prijs te verkopen! 

De kosten voor dit advies verdient zich dubbel en dwars terug!

Klik hier voor meer informatie over verkoopstyling.

© Living Design

Home|Alg. VW Zakelijk|Alg. vw consumenten|Copyright, Merken en Disclamer|Privacy beleid|Vrijwaring