Snelzoeken:
Zoeken op trefwoord:
Zoeken op rubriek:
Zoeken op regio:

Bouw uw Droomhuis

Bouw uw Droomhuis

Uw DroomhuisDroomhuis (Laten) Bouwen
U droomt er van om zelf uw droomhuis te (laten) bouwen.
Zelf beslissen over de indeling en vormgeving, maar bezint eer gij begint.

Bestaande bouw of architectuur
Een woning van A tot Z ontwikkelen kost tijd en veel energie. Bedenk goed welke taken u op u wenst te nemen en welke u wenst uit te besteden. Kiest u voor een eigen ontwerp, neemt u een architect in de hand, kiest u voor een cataloguswoning of voor een samenwerking met een systeembouwer? Gaat u voorkeur uit naar Traditionele bouw, Prefab bouw, Houtskelet of Staalframebouw?
Stapel magazines

Wensen en prioriteiten
Voor u stappen zet laat u inspireren en gaat u zich oriënteren. Neem een stapel magazines, bezoek woonbeurzen en struin het internet af.
Schrijf al uw wensen op en stel een prioriteiten lijst samen. Wellicht zijn niet alle wensen gelijk te realiseren en moet u concessies doen. Bovenal is het van belang dat u weet wat u wilt!

Voorkeur
Kies een bedrijf dat bij u past, een waarmee u een klik heeft, een die met u meedenkt, een die u informeert, inspireert en adviseert.

bouw verguninning

Verplichtingen en vergunningen

Informeer bij uw bouwbedrijf, architect en/of aannemer naar de mogelijkheden, uw rechten en uw plichten. Vraag naar de benodigde vergunningen en leg afspraken vast. Het is ook niet onbelangrijk om te informeren of het bedrijf is aangesloten bij een belangenorganisatie, bijv. Bouwgarant, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als een bedrijf onverhoopt de werkzaamheden niet af kan ronden.

Isolatie en energie
Bezuinig niet op isolatie en energie besparende voorzieningen. U kunt hiermee in de toekomst veel geld besparen. 

Veiligheid en comfort
Denk ook aan veiligheid en comfort. Vaak zijn dit zaken die achteraf niet makkelijk aan te passen zijn.

architect ontwerp Kies uw stijl van de woning
Bedenk goed welke stijl van de woning bij u past. Kiest u voor modern, klassiek, landelijk, vrijstaand, twee-onder-een-kap woning, rietgedekt, gelijkvloers of etages. Overigens is het wel van belang om uit te zoeken of uw type woning gebouwd mag worden volgens het bestemmingsplan.

 

 

© Living Design

Home|Alg. VW Zakelijk|Alg. vw consumenten|Copyright, Merken en Disclamer|Privacy beleid|Vrijwaring